JESTE LI IH VIDJELI?

Danima se traga za njima: Dean je nestao u Novom Zagrebu, Igor u Zaboku, a Denis u Njemačkoj

U slučaju da imate informacije o osobama sa fotografija nazovite 192 ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Denis Fistrić, Igor Krok, Denis Lešnjak

 Mup/nestali.hr/

Za trojicom muškaraca za fotografija traga se već danima, a njihovi nestanci prijavljeni su zagrebačkoj, zagorskoj te varaždinskoj policiji čija policija je u kontaktu i sa njemačkom.

Za 55-godišnjim Deanom Fistrićem se traga od 26. svibnja. Zadnji puta je viđen u novozagrebačkom Travnom u Ulici Božidara Magovca. A u trenutku nestanka na sebi je imao sivu košulju s prugama, plave traperice, tamnoplave cipele i okolopojasnu torbicu.

image

Dean Fistrić

Mup/nestali.hr/

Denisu Lešnjaku (29) se, pak, gubi svaki trag od 23. svibnja. Nestao je u Njemačkom Ludwigshafenu gdje se udaljio u nepoznato s trenutne adrese boravišta, a riječ je o muškarcu visokom 180 centimetara te plave kose i očiju.

image

Igor Krok

Mup/nestali.hr/

I Zabok je na nogama od 21. svibnja kada je u nepoznato otišao 37-godišnji Igor Krok. Posljednji puta je viđen kod zabočkog Parka Milana Prpića. Prema opisu danom policiji, Igor je visok 176 centimetara, jače je tjelesne građe i smeđe kose, a u trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu majicu dugih rukava s kapuljačom, tamnosivi donji dio trenirke i zelene tenisice.

image

Denis Lešnjak

Mup/nestali.hr/

- U slučaju da posjedujete informacije o osobama sa fotografija, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - apeliraju iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 13:06