PROSTITUCIJA

Dojava razotkrila tajnu apartmana u Varaždinu: Policija zatekla markantnu Venezuelanku i odmah je protjerala iz zemlje!

Policajci su djevojku prijavili za kršenje čl. 12. JRM-a i utvrdili da kratkotrajni boravak u RH nije koristila u opravdanu svrhu

Prostitucija (ilustracija)

 Dacology/Alamy/Profimedia/Dacology/alamy/profimedia

Markantna 26-godišnja državljanka Venezuele protjerana je iz Hrvatske te naredna tri mjeseca ne smije kročiti u Lijepu našu. Zašto? Odlukom hrvatskih institucija.

A povod je bio dovršeno kriminalističko istraživanje varaždinske policije koja ju je u petak prijavila za odavanje prostituciju.
Otkrili su naime da je dotična mlada dama u jednom stanu na području Varaždina ispunjavala erotske snove i pružala seksualne usluge klijentima koji su se javljali na oglase.

- Policijski službenici uručili su joj prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 12 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također je utvrđeno da osumnjičena kratkotrajni boravak u Republici Hrvatskoj nije koristila u opravdanu svrhu te joj je izdano rješenje o otkazu kratkotrajnog boravka, s rokom napuštanja Europskog gospodarskog prostora u roku od 2 dana i zabranom ulaska i boravka na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od tri mjeseca - kažu iz PU varaždinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 09:12