INCIDENT KOD ŠOLTE

Drama na plaži dobila je nastavak, Poljak ošamario Hrvaticu koja se došla okupati, na kraju su oboje prijavljeni!

Državljanin Poljske navodno danima raznim ljudima brani boravak na plaži Novice na otoku Drveniku Velom te da tvrdi da se radi o privatnoj plaži

Ilustrativna fotografija

 Duje Klaric/cropix/Cropix

Sumnja se da je 47-godišnji državljanin Poljske u četvrtak oko 19 sati na otoku Drveniku Velom otvorenim dlanom udario 56-godišnju državljanku Hrvatske Editu Grubišić, javlja Morski.hr.

Policijski službenici Policijske postaje Trogir rekli su da nakon istrage incidenta doznali da je do fizičkog sukoba spomenute dvije osobe došlo zbog korištenja parkirnog mjesta i plaže.

Policija je rekla da su Poljak i Hrvatica odbili liječničku pomoć te da im je uručila Obavezni prekršajni nalog zbog sumnje da su remetili javni red i mir.

Grubišić je Morskom rekla da je nakon udarca koji joj je Poljak zadao pala te da je u šoku i da ne želi davati izjave medijima.

Dodala je da će Poljaka tužiti.

Morski piše da 47-godišnji Poljak danima raznim ljudima brani boravak na plaži Novice u Drveniku Velom te da tvrdi da se radi o privatnoj plaži.

Edita Grubišić rekla je u četvrtak da joj je spomenuti Poljak početkom tjedna rekao da je plaža Novice privatna plaža.

- Kaže da mu je tako gazda rekao. Dan poslije toga opet s unučicom dolazim, sad žena njegova opet isto, jesam li ja vlasnica kuće poviše plaže, jer je ovo privatni posjed. Da nisam s malenom, ne bi reagirala, ali ovo je prešlo svaku granicu - rekla je Grubišić u četvrtak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 20:47