PLJAČKA U CENTRU ZAGREBA

FOTO: JESTE LI IH VIDJELI? Policija traga za dvojicom muškaraca koji su orobili zlatarnicu

 PUZ

ZAGREB - Zagrebačka policija intenzivno traga za dvojicom nepoznatih muškaraca osumnjičenih da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva.

Jedan je mlađe životne dobi, visine 180 cm, srednje tjelesne građe. U vrijeme počinjenja kaznenog djela, nosio je crnu motorističku kacigu sa sivim i bijelim detaljima, crnu jaknu s kapuljačom krznenog obruba i nepoznatim amblemom na desnoj nadlaktici, crni donji dio trenirke s bijelom crtom na vanjskoj strani nogavica i bijele tenisice.

Drugi muškarac je starosti oko 40 do 50 godina, visok oko 185 do 190 cm, srednje tjelesne građe. Nosio je tamnu šilt kapu s dva amblema na lijevoj strani kape, crnu jaknu sa amblemom na lijevoj strani u predjelu prsa, crvenu majicu, crne hlače i crne cipele.

Policija moli građane ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj telefona 192 ili pošalju e-mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:41