TEŠKA PROMETNA

FOTO: STRAVA NA A1 KOD ŠIBENIKA U sudaru poginuo bliski prijatelj Željka Keruma

 Nikša Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 10.20 sati na autocesti A-1 između čvora Šibenik i Vrpolje u pravcu Zagreba smrtno je stradao 63-godišnji Splićanin. Potvrdila je to u svom šturom priopćenju šibenska policija, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako pak piše Dalmacija News , radi se o poznatom splitskom ugostitelju Nenadu Tekliću Bari, a njegov identitet otkrila je putovnica koja je ispala iz vozila kojim je upravljao.

Teklić je, kako navodi policija, upravljao osobnim vozilom 'Kia Sorennto' splitske registracijske oznake. U automobilu je bio sam, ali se nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega udara u zaštitnu ogradu i prevrće se na krov. Očevid na mjestu događaja su obavili dežurni županijski državni odvjetnik u Šibenik i policijski službenici Postaje prometne policije. Za vrijeme trajanja očevida promet se odvijao otežano jednom prometnom trakom, a o svemu će biti obaviješteno i Općinsko državno odvjetništvu u Šibeniku, kažu u šibenskoj policiji.

U policiji su dojavu o nesreći dobili već nekoliko minuta nakon što se dogodila, a na teret su odmah izišli i hitna pomoć te vatrogasci. No, prizor potpuno smrskanog automobila okrenutog na krov nije odavao nadu da će nesretnog muškarca zateći živog. Da bi tijelo izvaditi vatrogasci su morali razrezati lim vozila.

Nenad Teklić bio je prvi muž poznate splitske manekenke Ane Sasso, njegovo ime često se pojavljivalo u medijima jer je izlazio s poznatim zgodnim ženama, a bilo ga je i na stranicama crne kronike. Devedesetih je držao splitsku diskoteku Hollywood koja je tih godina eksplodirala, a figurirao je i kao neformalni savjetnik Željka Keruma dok je bio gradonačelnik Splita. Prije dvije i pol godine se pohvalio kako je baš njega prvog nazvao Tomislav Horvatinčić nakon nesreće u kojoj je njegovo plovilo udarilo u plovilo talijanskih supružnika koji su na mjestu poginuli. Tvrdio je i da je pomogao Josipu Radeljaku i Vlatki Pokos kada su tajno boravili u Splitu. Radeljaka je upoznao dok je bio vlasnik Semafora u kojem je Bare radio kao konobar i DJ. Sprijateljili su se te su kasnije često skupa ljetovali.

Iz šibenske policije navode i da se promet u smjeru Zagreba odvija otežano jednim prometnim trakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:56