PROBILI OGRADU

FOTO: UŽAS KOD ČAPLJINE Petorica mladića autom upala u rijeku, traje potraga za 20-godišnjakom

Trojica preživjelih uspjela su iskočiti iz automobila i isplivati, dok je četvrti ostao visjeti na stablu. Za petim unesrećenikom još uvijek se traga
Struge, Capljina, BIH, 151113.U mjestu Struge u BIH dogodila se teska prometna nesreca u kojoj su petorica mladica, drzavljana RH, osobnim automobilom upala su u rijeku Trebizet.Cetvorica mladica zadobila su teze tjelesne ozljede, dok za petim 20-godisnjim mladicem jos uvijek traga policija i ronioci.Na fotografiji: vatrogasci i ronioci tragaju za nestalim mladicem.Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
 Denis Jerković / CROPIX

Petorica mladića u dobi od 20 do 23 godine upali su osobnim automobilom u petak oko sedam sati u rijeku Trebižat u naselju Struge nedaleko od Čapljine (BiH). U ovoj teškoj prometnoj nesreći četvorica unesrećenih iz Metkovića, Vida, Knina i Petrinje, svi hrvatski državljani zadobili su teže tjelesne ozlijede neopasne po život, te su nakon medicinske obrade u Domu zdravlja Metković upućeni na liječenje u KBC Split.

Policija i ronioci još uvijek tragaju za dvadesetogodišnjakom, hrvatskim državljaninom, koji je sa njima bio u vozilu. Osobni automobil u kojem su bili mladići, probio je zaštitnu ogradu upavši u desetak metara dubok usjek rijeke Trebižat.

Unatoč našim brojnim pokušajima nismo uspjeli doznati detalje ove teške prometne nesreće. Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine uskoj i neuvijetnoj cesti gdje su se i do sada događale slične nezgode. Naime, iz za sada neutvrđenih razloga automobil je probio zaštitnu ogradu survavši se u rijeku.

Prema neslužbenim informacijama trojica preživjelih uspjela su iskočiti iz automobila i isplivati, dok je četvrti ostao visjeti na stablu, otkuda su ga izvukli vatrogasci. Za petim unesrećenikom još uvijek se traga, na terenu su pripadnici PP Čapljina, Doma zdravlja te vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 23:26