100.000 EURA ŠTETA

Lopovi odnijeli cijelu imovinu lokala u Istri: Oštećeni Slovenac zanijemio kad je vidio gole zidove

Ukrali su kuhinju, rashladne vitrine, perilicu, peć za pizzu, ledomat, pult za serviranje, kuhinjske aparate, sef, padobran ...

Uhićenje, ilustrativna fotografija

 Cropix

Nakon nešto više od tjedan dana umaška je policija uhvatila dvojicu kradljivaca, 67-godišnjeg domaćeg momka i njegova 39-godišnjeg ‘radnog‘ kolegu iz Srbije, a za koje se sumnja da su detaljno opustošili ugostiteljski objekt u Brtonigli za preko 100 tisuća eura!

Kompletan kuhinjski inventar, rashladne vitrine, perilica, peć za pizzu, roštilj. ledomat, pult za serviranje, razne kuhinjske aparate, stolice, stolove, klupe, sef, padobran i niz drugih manje vrijednih stvari nestalo je iz lokala između 17. i 19. rujna ove godine. Da su mu u lokalu ostali samo goli zidovi i nered, 55-godišnji slovenski državljanin, inače vlasnik imovine, doznao je tog 19. rujna. I malo je reći da je zanijemio.

Policiji je odmah prijavio posjet nepoznatih lopova koji su, sudeći prema svemu, na mjestu noćne akcije ostavili pregršt dokaza koji su istražitelje u konačnici i doveli do njih. Da su mogli, valjda bi odnijeli i cijeli objekt. Na kraju će kazneno odgovarati zbog krađe.

Stariji je predan pritvorskom nadzorniku PU istarske uz kaznenu prijavu, dok je strani gost iz Srbije prijavljen redovnim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 13:40