ZADOBIO LAKŠE OZLJEDE

Maloljetnici opljačkali stranog dostavljača na splitskim Brdima, ukrali mu hranu, dva mobitela i motocikl

Policajci su uočili otuđeni motocikl kojim se osoba pokušala udaljiti s mjesta događaja, no izgubila je nadzor nad istim i s njega pala

Ilustrativna fotografija

 Damir Krajac/CROPIX

Četvorica maloljetnika u splitskom naselju Brda napala su i opljačkala stranog državljanina koji radi kao dostavljač ukravši mu motocikl, hranu i dva mobitela, doznaje se u splitskoj policiji.

Strani radnik napadnut je u večernjim satima u srijedu dok je dostavljao hranu, a pritom su mu ukradeni torba u kojoj je nosio hranu, dva mobitela i motocikl, tvrde u policiji, dodajući da su ga nasilnici pritom srušili na pod i izudarali.

"Po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja te su pronašli četiri maloljetnika koja su se dovodila u vezu s događajem. Dovedeni su u službene prostorije zbog provođenja istraživanja", izvijestila je policija.

Dodaju kako su policajci uočili i otuđeni motocikl kojim se osoba pokušala udaljiti s mjesta događaja, ali ista je izgubila nadzor nad motociklom i s njega pala.

"Utvrđeno je da je motociklom upravljao maloljetnik koji je također doveden u službene prostorije. Motocikl je vraćen stranom radniku, a nakon obavljenog očevida utvrđeno je da je oštećeni zadobio lakše ozljede", kažu u policiji.

U tijeku je istraživanje, a u postupak je uključen i djelatnik Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 15:47