KAKAV AKADEMIK!

Mladi Slovenac ničim izazvan žestoko vrijeđao policajce u Vodicama, a onda su mu pretražili automobil...

U službenim prostorijama policije osumnjičeni se odbio podvrgnuti testiranju na alkohol

Ilustracija

 Borna Jaksic/Cropix

Slovenski državljanin (24) umjesto da uživa u moru i blagodatima koje pružaju Vodice, zbog svog nedoličnog ponašanja prema policajcima je završio u postaji, a vrlo brzo se otkrilo i kakvu tajnu krije u automobilu.

Naime, mladi Slovenac je 4. kolovoza još u 21.35 sati uočio policajce u službenom vozilu. Izašao je iz svog automobila van te prišao policajcima pred kojima je počeo raditi ‘predstavu‘.

Vikao je i galamio te pritom izgovarao pogrdne riječi. Policiji nije ništa drugo preostalo nego da ga legimitiraju i ustraju na tome jer je slovenski turist odbijao uporno dati osobnu iskaznicu na uvid. Vidjevši da su policajci još uporniji da saznaju njegov identitet, dao se u bijeg.

Međutim, nije daleko stigao jer su ga policajci sustigli te uporabili sredstva prisile i priveli ga u postaju. Vrlo brzo su mu srušili sve snove jer su sutradan odlučili zaviriti u njegov automobil. Ishodili su sudski nalog te u vozilu pronašli 37,9 grama kokaina.

Na kraju je zaradio niz prijava. Zbog činjenice da se prilikom uhićenja odbio podvrgnuti alkotestu, izdan je prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Potom je utvrđeno i da se ogriješio o članke 13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira radi kojih je prepraćen na Općinski prekršajni sud.

A zbog paketića kokaina, zaradio je i kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je u konačnici predan pritvorskom nadzorniku pa će o njegovoj daljnjoj sudbini odlučivati općinsko državno odvjetništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 16:26