SMRT U JASTREBARSKOM

Moto klub Jastreb oprašta se od Nenada, auto mu je oduzeo prednost: ‘Dragi Šera, neka su ti čiste ceste nebeske...‘

S kaznenom prijavom za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim ishodom suočit će s 60-godišnji vozač teretnog automobila

ilustracija

 Vojko Basic/

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u ranim prijepodnevnim satima u Gospodarskoj ulici u Jastrebarskom, poginuo je 57-godišnji Nenad Š.

Policijski očevidom, koji je na mjestu tuge potrajao više sati, utvrđeno je da je do nesreće došlo oko 13.40 sati nakon što je 60-godišnji muškarac vozeći teretno vozilo Iveco s priključkom, kod raskrižja s prilaznim kolnikom kućnog broja 2, skrenuo u lijevo na traku za vozila iz suprotnog smjera.

- Učinio je to bez da je prethodno propustio vozila iz suprotnog pravca. Uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, na prednji lijevi dio vozila kojim je upravljao naletio je motocikl marke Honda kojim je upravljao 57-godišnjak i to bez položenog vozačkog ispita A kategorije, a koji se kretao južnom trakom u smjeru sjeveroistoka - kažu iz PU zagrebačke navodeći da je vozač motocikla smrtno stradao na mjestu događaja i da su njegovo tijelo prevezli na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

"... Dragi Šera, neka su ti čiste ceste nebeske... Obitelji, familiji i prijateljima iskrena sućut..." - emotivna je poruka kojom su se na društvenim mrežama, iz Moto kluba Jastreb oprostili od poginulog muškarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 13:41