DRAMA KOD ZADRA

MOTOCIKLIST POKOSIO MAJKU S BEBOM U NARUČJU Ozlijeđeno i dijete u kolicima te petogodišnji dječak

U trenutku naleta motocikla 41-godišnjakinja je u naručju držala najmlađe dijete, dok je drugo dijete bilo u dječjim kolicima, a treće je vodila pokraj sebe
 CROPIX

Devetnaestogodišnji motociklist u subotu predvečer na raskrižju Puta Stanova i Osječke ulice u Zadru naletio je na 41-godišnjakinju koja je u naručju držala jednogodišnjeg sina i još dvoje njezine djece koja su hodala uz nju. Majka i jednogodišnjak su teže ozlijeđeni, te su, kako doznajemo, izvan životne opasnosti, zadržani na liječenju na Odjelu kirurgije u zadarskoj bolnici. Drugo dvoje djece, osmogodišnja djevojčica i petogodišnji dječak u nesreći su zadobili lakše ozlijede, kao i 19-godišnji vozač motocikla.

U trenutku kada je dolaskom do raskrižja Puta Stanova i Osječke ulice izgubio nadzor nad motorom naletio je na majku i njezino troje djece. U trenutku naleta motocikla 41-godišnjakinja je u naručju držala najmlađe dijete, dok je drugo dijete bilo u dječjim kolicima, a treće je vodila pokraj sebe.

Prema informacijama iz policije, 19-godišnjak je motociklom Gillera Runner, upravljao bez položenog vozačkog ispita i kacige. Devetnaestogodišnjak nije bio pod utjecajem alkohola, a okolnosti ove nesreće još se uvijek istražuju .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 02:46