PRONAŠLI GA

Muškarac (67) masturbirao kod plaže u Dubrovniku: Građanin ga fotografirao i prijavio pa je uhićen

Dojavljeno je kako muška osoba poviše jedne od plaža na Babinom kuku masturbira te time vrijeđa moralne osjećaje građana

Ilustracija

 Bozo Radic/Cropix

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska je objavila da je u ponedjeljak, 22. srpnja, tijekom poslijepodnevnih sati, zaprimila dojavu građanina kako muška osoba poviše jedne od plaža na Babinom kuku u Dubrovniku masturbira, i takvim ponašanjem vrijeđa moralne osjećaje građana.

Policija je odmah intervenirala, ali spomenuti muškarac na mjestu događaja nije zatečen.

No zahvaljujući kvalitetnoj dojavi spomenutog građanina u sklopu koje se nalazila i fotografija muškarca, policija je identificirala osobu te je utvrđeno da se radi o 67-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Muškarac je uhićen te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odveden na Općinski sud u Dubrovniku.

‘Zahvaljujemo se građaninu koji je putem sustava e-opažaji policiji dojavio navedenu informaciju i uz nju dostavio fotografiju muškarca što je ubrzalo njegovu identifikaciju i sankcioniranje‘, kazali su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 14:03