PROMETNI KONTAKT

Nakon dodira ogledala dva vozila, vozač (87) pobjegao: ‘Prijavit ćemo ga. Nije razmijenio podatke...‘

Očevid je pokazao da 87-godišnjak kroz Dragu nije vozio uz desni rub kolnika pa je zrcalom okrznuo auto iz suprotnog pravca

ilustracija

 Ivo Ravlic/Cropix/Cropix

Nakon što je u popodnevnim satima jučer 87-godišnji umirovljenik u mjestu Draga imao bliski kontakt s drugim vozilom pa ga, ili nije osjetio ili je mislio da ga nitko neće (pro)naći ako pobjegne, nije dugo trebalo da mu djelatnici PU požeško slavonske koji su pristigli na mjesto nesreće i zatekli šokiranog drugog vozača (70) uđu u trag i dovedu ga u policijsku postaju.

Naime, oko 15.25 sati, kako je pokazao policijski očevid, 87-godišnji je muškarac vozio svoj automobil kroz Dragu ali se nije kretao uz desni rub kolnika pa je udario lijevim osvrtnim zrcalom u lijevo zrcalo drugog vozila za čijim je upravljačm sjedio 70-godišnjak i nailazio iz suprotnog pravca.

-Nakon prometne nesreće 87-godišnji vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 09:31