PROPALA MU ZARADA

Naoružani diler iz BiH (33) u uhićen u Zadru: Pronašli mu kilograma amfetamina i pola kilograma MDMA

U pretresu stana policija je našla preko 1,1 kilogram amfetamina, gotovo pola kilograma MDMA u kristalima, psilocibinske gljive...

ilustracija

 Pu Zagrebačka/

Zadarski Odjel kriminaliteta droga pomrsio je planove o zaradi 33-godišnjem državljaninu BiH kojeg su uhitili te mu temeljito pretresli stan i pronašli veću količinu opijata, ali i oružje!

Kazneno su ga prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje oružja, a temeljem sudskog naloga, policajci su u subotu u pretresu njegova doma i drugih prostorija u Zadru koje je koristio, pronašli 1186 grama amfetamina, oko 482 g MDMA u kristalima te 46 grama psilocibinskih gljiva, oko 50 grama hašiša, četiri grama kokaina i šest grama marihuane. Također su od njega oduzeli i oko 420 grama praškaste tvari namijenjene za povećanje mase kao i digitalnu vagu te pištolj sa šest komada streljiva.

- Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu - zaključili su iz zadarske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 11:23