TOTALNO LUDILO

Noćna drama na A3: Muškarac htio zapaliti benzinsku, već je sve polio benzinom, a pravi kaos je nastao kad je došla policija!

Osumnjičenog su policajci svladali te je smješten u bolnicu, a kad se oporavi biti će kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost

ilustracija

 Ante Cizmic/Cropix

Totalno ludilo obuzelo je 32-godinjeg muškarca jučer u nedjelju u zoru kada je odlučio, iz samo njemu znanog razloga, zapaliti prostor benzinske postaje!

Napeta situacija vladala je, stoga, oko 5 ujutro na benzinskoj kod odmorišta Donja Gračenica na autocesti A3 kada je 32-godišnjak polio gorivo po prostoru benzinske postaje. Potom je isto pokušao zapaliti s ciljem da izazove požar, ali nije uspio.

A kako su odmah na intervenciju stigli i policajci PU sisačko moslavačke, rastrojeni muškarac je pružajući aktivni otpor ugrizao jednog od policajaca za ruku. Drugog je, pak, policijskog službenika udario vratima vozila u tijelo.

-Uz uporabu sredstva prisile muškarac je uhićen, nakon čega je prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. U ovom događaju muškarac i jedan policijski službenik su lakše ozlijeđeni - kažu iz PU sisačko moslavačke koja će protiv muškarca, kada bude otpušten s liječenja, biti podnesena kaznena prijava za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 13:54