BRUTALNO NASILJE

OBRAČUN NA A3 Posvađali se na cesti: Vozač pretukao vozača klocnom

Nakon što su oba vozača zaustavila svoja prometala na zaustavnom traku, počeli su se častiti psovkama, a 35-godišnji Anto je otišao i korak dalje, iz svog vozila uzeo tzv. klocnu i udario 29-godišnjaka u predjelu oko oka. Nanio mu je teške tjelesne ozljede glave
Ilustracija
 Danijel Tuškan

ZAGREB - Nesuglasice u prometu i to na zaustavnoj traci 17.kilometra autoceste A3 u srijedu iza 8 sati ujutro kulminirale su brutalnim premlaćivanjem metalnom klocnom na očigled šokiranih vozača! Teške ozljede glave zadobio je vozač Marijan Č. (29), a krivac koji mu ih je priuštio je priveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Kako doznajemo, riječ je o vlasniku službe za vuču vozila Anti Ć. (35) iz Sesvetskog kraljevca koji je kobnog jutra očito bio tankih živaca dok se vozio u svom teretnom automobilu Mercedes atego zagrebačkih oznaka navedenom dionicom. Što mu je točno zasmetalo u Marijanovoj vožnji, nije poznato, no ono što je šokantno je da je pokazao apsolutni nedostatak tolerancije.

Nakon što su oba vozača zaustavila svoja prometala na zaustavnom traku, počeli su se častiti psovkama, no 35-godišnji Anto je otišao i korak dalje. Iz svog je vozila posegnuo za tzv. klocnom te je u vrhuncu bijesa udario 29-godišnjaka u predjelu oko oka. Nanio mu je teške tjelesne ozljede glave zbog kojih je mladić promptno prevezen u KB Dubrava gdje je i hospitaliziran.

Na mjesto obračuna pristigla je i policija koja je 35-godišnjeg vozača 'kratkog fitilja', inače od ranije već kazneno prijavljivanog zbog niza imovinskih delikata, odvela na ispitivanje. Iz Antine tvrtke kažu da o samom incidentu ništa ne znaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:17