TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Otac petero djece poginuo nakon vlastite svadbe: ‘Bilo je lijepo, veselo, a jutro poslije - šok i golema tuga‘

Iza Davora B. ostala je trudna supruga i petero maloljetne djece

Ilustracija

 Vlado Kos/Cropix

Neprilagođena brzina u kombinaciji s nekorištenjem sigurnosnog pojasa bili su kobni za život 33-godišnjeg Davora B. iz Potnjana nedaleko od Đakova, koji je smrtno stradao u nedjelju oko 11,11 sati nakon što je s automobilom kojim je upravljao sletio s ceste između Potnjana i Satnice Đakovačke.

Tragično preminuli Davor iza sebe je ostavio trudnu suprugu i petero maloljetne djece od kojih je najstarijem 10 godina, a nesreća se dogodila samo dan nakon što su se Davor i supruga mu Martina pripremili svadbeno veselje koje nisu imali kada su se prije nekoliko godina vjenčali kod matičara. U subotu su slavili sa svojim obiteljima, rodbinom i prijateljima, a nedjelja je u njihov dom donijela tugu i bol.

‘‘Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Đakovo, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo na način da je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika uslijed čega je došlo do višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na oranici. Tridesettrogodišnji vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao. Tijelo vozača je po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju,‘‘ priopćili su iz PU osječko-baranjske o okolnostima ove tragedije. Davor i Martina kupili su prije nekoliko godina kuću u Potnjanima i doselili se u ovo maleno selo na cesti između Đakova i Našica. On je radio u jednoj građevinskoj tvrtki, a bavili su se i uzgojem lubenica.

- Bio je vrijedan momak, snalazili su se kako su znali i umjeli, a bili su i skladna obitelj. Prije nekoliko godina su se vjenčali kod matičara, ali tada nisu organizirali svadbu, pa su sada odlučili proslaviti i to vjenčanje, ali i skoro rođenje njihovog šestog djeteta, kupovinu kuće... Bilo je lijepo, veselo, a onda nas je sljedeće jutro sve šokirala vijest o njegovoj pogibiji. Tuga je velika - kazao nam je jedan mještanin Potnjana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 16:29