OBJAVILI FOTOGRAFIJU

Ovo je mladić kojeg policija traži zbog naleta na policajca: Godinama vozi bez dozvole, a više je puta zatečen s drogom

Pozivaju građane da im dojave sve korisne informacije

Muškarac kojeg povezuju s naletom na policajca

 Pu Splitsko-dalmatinska/

U Zagrebačkoj ulici u Splitu, ispred "Tommyjeve" trgovine, građani su u srijedu svjedočili nestvarnim scenama.

Prometni policajac je krenuo zaustaviti dvojac na motoru, no, umjesto da stanu, pokupili su ga s prednjom stranom.

Nesretni čovjek ostao je na motoru koji se nastavio još neko vrijeme kretati, na kraju se zaustavio, a vozač i još jedna osoba su se dali u bijeg. Policajac je ostao ležati na podu, a policija je kasnije objavila da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran.

Splitska policija danas se opet oglasila. Objavili su fotografiju muškarca kojeg dovode u svezu s događajem od sinoć.

- Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poručuju iz policije.

image

Muškarac kojeg povezuju s naletom na policajca

Pu Splitsko-dalmatinska/

U međuvremenu se doznalo kako je ozlijeđeni policajac Željko Perišić, poznatiji i pod nadimkom Dugopoljac. Radi se o jednom od najprepoznatljivijih prometnih policajaca u Splitu i okolici, a više možete pročitati ovdje.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da se radi o Brunu Divkoviću, mladiću koji je do sad u svom životu skupio više desetaka prekršajnih i kaznenih prijava i koji nikad nije imao vozačku dozvolu, a zbog prikupljenih negativnih bodova čak mu je i zabranjeno eventualno buduće polaganje vozačkog ispita zbog prikupljenih negativnih bodova.

Mladi Bruno do sad je čak 34 puta zaustavljen i prekršajno prijavljen zbog prekoračenja brzine, odbijanja testiranja na slkohol i narkotike, vožnju bez dozvole i sl., a što se tiče kaznenih prijava ima ih do sad preko 40 i to za krađe i teške krađe, osam je puta zatečen s drogom, a ima i pet prijava za preprodavanje odnosno dilanje narkotika.

Trenutno navodno pokušava pregovarati o uvjetima svoje predaje s policijom jer se boji da, prilikom uhićenja i privođenja, Perišićevi kolege ne budu ‘odviše revni‘.

Zasad se njegov nasrtaj na policajca vodi kao napad na službenu osobu odnosno prislia prema službenoj osobi, no postoji mogućnost da tijekom daljnje obrade, jednom kad bude uhićen, budu utvrđeni i elementi za teže kazneno djelo popout pokušaja ubojstva službene osobe, zaključuje Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2024 16:00