BRANISLAV SMILJANIĆ

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGAZIO ALEKSANDRA BOGDANOVIĆA PA POBJEGAO Ima 22 godine, nema vozačku dozvolu, otac mu je djelatnik policije

Branislav Smiljanić
 Facebook

Proteklog vikenda jedan je mladić pregazio poznatoga glumca HNK Aleksandra Bogdanovića (45) i ostavio ga na cesti teško ozlijeđene glave. Bogdanović je u srijedu preminuo od težine ozljeda.

Portal 24 sata piše kako je o Branislavu Smiljaniću (22) iz Tenja, čiji je otac, kako doznaje 24 sata, djelatnik osječke policije.

Mladić je na Bogdanovića naletio u punoj brzini s terencem Kia Sorento, iako nema položen vozački ispit.

Tom prilikom mu je s automobila otpala registarska oznaka, i upravo zahvaljujući tom detalju policija ga je pronašla parkiranog u Zagrebačkoj ulici, nekoliko ulica dalje od mjesta nesreće, piše 24sata.

- Vraćao sam se doma u to vrijeme, bila su oko 23 sata, i u ulici su bili nekoliko policijskih automobila i srebrna Kia Sorento. Pored nje su stajale dvije mlade djevojke i jedan dečko poprilično blijedi u licu, a u policijskom kombiju je bio drugi dečko kojega su alkotestirali. Pitao sam policajce o čemu je riječ, ali oni su me doslovno ugurali u kuću i rekli da to nije ništa što bi se mene trebalo ticati - rekao je za 24 sata stanovnik Zagrebačke ulice koji je vidio kad je policija pronašla mladog vozača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:28