UPORNI RECIDIVIST

Pijan i bez vozačke sjeo u neregistrirani traktor pa udario pješakinju (73): Dobro je poznat policiji...

Nesavjesni 41-godišnjak je prenoćio u policiji na triježnjenju, danas ga na ročištu čeka prekršajni sudac u Požegi

ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

Kad je sinoć sjedao za volan neregistriranog i neosiguranog traktora, 41-godišnji muškarac nije mario za posljedice pogotovo jer je i bez vozačke te nakrcan alkoholnim promilima. Na kraju je on završio na policiji, a jedna osoba s ozljedama.

Provodeći očevid na mjestu nesreće policija je sinoć utvrdila da je traktorist oko 20.30 sati u Ulici Alojzija Stepinca u mjestu Gradac vozio traktor prije stjecanja prava na upravljanje, a za traktor je bio pridodan traktorski priključak.

No, kako se nije kretao bliže desnom rubu kolnika, traktorskim je priključkom udario u 73-godišnju pješakinju koja je zadobila, srećom, lakše ozlijede.

- Također je utvrđeno da je vozač višestruki počinitelj prometnih prekršaja te je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti tijekom dana priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi - kažu iz PU požeško slavonske koja je muškarca prijavila za niz prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i traktor kojim je upravljao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:14