‘DERNEK‘ NA JADRANU

Pijani Finac (43) divljao po hotelu u Baškoj Vodi: Ozlijedio je recepcionera, a onda upao u jedan stan...

Osumnjičeni je kazneno prijavljen za oštećenje tuđe stvari i nanošenje lakših ozljeda, a odgovarat će i prekršajno

Uhićenje, ilustrativna fotografija

 Cropix

Totalno van kontrole bio je 43-godišnji državljanin Finske dok je jučer pod okriljem noći divljao u hotelu u Baškoj Vodi. Bilo je oko 2.45 sati u četvrtak kada su makarski policajci zaprimili dojavu kako jedan gost narušava javni red i mir.

Dolaskom na recepciju hotela, policajce je dočekao razbijeni inventar ali i ozlijeđeni recepcioner koji se sa Fincem sukobio tako što ga je pokušao spriječiti u daljnjem uništavanju imovine.

- Nakon okršaja sa zaposlenikom hotela, osumnjičeni je izišao na ulicu te došao do kuće na kojoj je oštetio ulazna vrata stana. Potom je ušao u jedan apartman gdje je oštetio balkonski prozor a u kojem su se nalazile tri osobe koje su ga istjerale van - kažu iz PU splitsko dalmatinske navodeći da je državljanin Finske priveden i da je pao alkotest.

Također iz policije još kažu i da je prilikom razbijanja inventara i narušavanja javnog reda i mira pijani 43-godišnjak nanio lakšu tjelesnu ozljedu zaposleniku hotela, ali i vlasniku stana.

- Protiv osumnjičenog je podnesen optužni prijedlog sukladno čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odnosno za naročito drsko i nepristojno ponašanje. Nadalje zbog počinjenja kaznenih djela oštećenja tuđe stvari i nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku - zaključuju iz splitske policije.

O sudbini finskog gosta dalje će odlučivati nadležno tužiteljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:58