PRIVOĐENJE U PIROVCU

Policajci na makadamskom putu pod okriljem noći pokucali na prozor auta u kojem je sjedio 23-godišnjak: Imali su što vidjeti

Po dovršetku istraživanja protiv osumnjičenog 23-godišnjaka je podnesena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet droga

ilustracija

 Ivan Peric/Cropix

Kad su točno u ponoć na makadamskom putu u Pirovcu uočili parkiran osobni automobil zadarskih oznaka, vodički policajci su sasvim opravdano posumnjali da to vozilo krije neku tajnu.

Prišli su autu u kojem je na mjestu vozača sjedio 23-godišnjak. I nije dugo trebalo da uoče da na suvozačevu sjedištu stoje vrećice u kojima bi mogao biti zanimljiv sadržaj. Vidjevši da je stjeran u kut, i to u mrklom mraku, 23-godišnjak je policajcima predao dvije vrećice sa 207,55 grama amfetamina kao i jedan nagorjeli joint.

Potom su ga uhitili i započeli kriminalističko istraživanje tijekom kojeg su pretresli i kuću na širem zadarskom području u kojoj boravi.

I tom im je prilikom, kažu iz PU šibensko-kninske, predao još amfetamina ukupne težine 2998 grama.

Na kraju je zaradio kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama koja je proslijeđena nadležnom tužiteljstvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 15:00