AKCIJA U SINJU

Policajci upali u kuću i oduzeli oružje i biljke: ‘Jedna je dosegla 115 centimetara...‘

Dvojicu muškaraca policija je prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a glavu kuće za nedozvoljeno držanje oružja

ilustracija

 Pu Istarska/

Automatska puška sa 213 komada streljiva te pištolj sa osam komada streljiva, kao i tri stabljike indijske konoplje od kojih je najmanja dosegla 67 cm a najviša 115 centimetara ulov je sinjskih policajaca od proteklih dana.

Naime, policija je dovršila istraživanje nad tri osobe zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanja oružja. Riječ je o muškarcima starima 38, 40 i 60 godina kojima su policajci, u sklopu istraživanja, a temeljem sudskog naloga pretresli kuću.

Od najmlađeg su oduzeli dvije stabljike indijske konoplje s više od 0,3%THC-a, od 40-godišnjaka jednu biljku, dok je od najstarijeg ukućanina oduzeto oružje.

Zbog stabljika indijske konoplje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu su zaradili 38-godišnjak i 40-godišnjak, a zbog automatske puške 60-godišnjak je zaradio kaznenu prijavu, međutim zbog ilegalnog pištolja suočio se i s optužnim prijedlogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 11:51