NEČUVENI ISPAD

Policajka kojoj je Anna Dujić vikala ‘dabogda crkla‘ podijela kaznenu prijavu

Ova kći šefa Hrvatskih šuma bi, osim prekršajno, mogla i kazneno odgovarati

Anna i Neda Dujić

 /Rtl Screenshot

Šibenska policija izvijestila je kako je provedeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom nakon kaznene prijave koju je podnijela policijska službenica šibensko-kninske Policijske uprave. Iako se u priopćenju ne navodi ime, a ni inicijali 33-godišnje žene, jasno je kako je riječ o Anni Dujić koja je prije neki dan vrijeđala vatrogasce, kao i policajku koju je ‘počastila‘ psovkom "dabogda crkla", piše Šibenski.

image

Anna Dujić

- Dana 2. kolovoza u službenim prostorijama PU šibensko-kninske provedeno je kriminalističko istraživanje za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Odnosi se to na događaj od 31. srpnja na blokadnom punktu, na požarištu u mjestu Laškovica - priopćila je glasnogovornica šibenske policije Sanja Baljkas. Dodala je kako će o svim utvrđenim činjenicama policija podnijeti Izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

image

Anna i Neda Dujić

/Rtl Screenshot

Policija je već podijela optužni prijedlog protiv 33-godišnje Anne Dujić zbog remećenja javnog reda i mira i činilo se da će na tomu sve ostati. No, policajka kojoj je dobacila psovku ipak je podijela kaznenu prijavu, pa bi kći šefa Hrvatskih šuma, osim prekršajno, mogla i kazneno odgovarati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 12:54