JESTE LI JU VIDJELI?

Policija i HGSS na nogama: Traje potraga za Amerikankom čiji je auto pronađen napušten kod Klisa

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj ženi, javite policiji na 192 ali i putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NADIA ALEOTTI YOUNG

 Nestali.hr/Pu Splitsko Dalmatinska/

Od četvrtka popodne traje intenzivna potraga za američkom državljankom Nadiom Aleotti Young koja je nestala na širem splitskom području.

Policija je dojavu o nestanku 50-godišnjakinje zaprimila u poslijepodnevnim satima i to nakon što je, prema prikupljenim informacijama, dotična bila na tom području te se koristila osobnim automobilom koji je ostavljen iz nepoznatih razloga na području Klisa.

- Jučer je policija uz pripadnike HGSS-a obavljala pretragu terena koja je jutros nastavljena. U tijeku je očevid. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU splitsko dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:37