NEJASNA SITUACIJA

Policija istražuje snimku s Jaruna koja se masovno dijeli, strani radnici ganjaju maloljetnike: ‘I wasn‘t there!‘

Sa snimke nije jasno što se zapravo dogodilo i tko je i kako zapravo započeo sukob

Prizor sa zagrebačkog Jaruna: sukob stranih radnika s djecom

 Screenshot/

"I wasn‘t there! I didn‘t do anything! (Ja nisam bio tamo! Nisam ništa napravio!) - govori na engleskom mladić plave kose odjeven u crno dok ga pod rukom prisilno vodi strani državljanin, vozač Wolta. Riječi su to koje se jedine na engleskom mogu razaznati u videouratku u trajanju od 79 sekundi koji je preplavio društvene mreže i aplikacije, a koju zbog zbog jasno prikazanog lica maloljetnika nećemo objaviti.

Što se točno dogodilo na zagrebačkom Jarunu i što je prethodilo ovim scenama, kao i je li itko na kraju završio na policiji povodom nesvakidašnjeg jurišanja po travnatim površinama desetak osoba, maloljetnika i stranih punoljetnih državljana, upitali smo PU zagrebačku.

- Policijska uprava zagrebačka upoznata je s navedem događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti događaja - rekli su na upit Jutarnjeg iz policije.

image

..

image

..

Screenshot/

Navedenu snimku na društvenim mrežama i po Facebook grupama dijeli član Hrvatskih suverenista Davorin Karačić, a stranka se, iako nije jasno što se zapravo dogodilo i tko je i kako zapravo započeo sukob, i službeno oglasila o incidentu priopćenjem koje prenosimo u cjelosti:

‘Hrvatski suverenisti su zgroženi prizorima koji su se dogodili u Zagrebu gdje su strani azijski radnici napali te maltretirali domaću djecu.

Iz samog videa kojeg su napadači snimili jasno se vidi da se radi o eklatantnom primjeru počinjenja kaznenog djela nasilničkog ponašanja na štetu djeteta.

Hrvatski suverenisti od policije očekuju brzu reakciju, procesuiranje te deportaciju napadača koji ni po čemu nisu kompatibilni s načinom ponašanja u razvijenoj civiliziranoj državi.

Iskreno se nadamo da ovo neće biti zaboravljen slučaj, a ta djeca tek žrtve prinesene na oltar političke korektnosti i multikulturalnosti koje nažalost, vladajuća većina želi provesti u Hrvatskoj.

Hrvatski suverenisti se iskreno nadaju da poslovni interesi HDZ-ovih uvoznika stranih radnika neće biti iznad i ispred sigurnosti na ulicama hrvatskih gradova‘, ističe se u priopćenju Hrvatskih suverenista.

image

Objava Davorina Karačića na društvenim mrežama

Screenshot Facebook/
image

Objava Davorina Karačića na društvenim mrežama

Screenshot Facebook/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 10:10