ODRAĐEN OČEVID

Policija objavila detalje užasa u Velikoj Ludini: Utvrđeno kako su stradala trojica muškaraca u vikendici

Očevidom na mjestu događaja u petak 30. kolovoza rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice

Policija, ilustracija

 Cropix/

Gušenje ugljik-dioksidom i smanjena koncentracija kisika u podrumskoj prostoriji gdje su obavljali poslove prerade mošta uzrok je smrti trojice muškaraca u petak u klijeti u mjestu Vidrenjačka Kosa, na području općine Velika Ludina, priopćeno je iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

Rezultat je to obdukcija koje su po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Sisku obavljene na odjelu patologije sisačke Opće bolnice.

​Očevidom na mjestu događaja u petak 30. kolovoza rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Siku te je u podrumu klijeti pronađena posuda sa suhim ledom, za koji se pretpostavlja da su trojica muškaraca starosti 57, 58 i 73 godine koristili priliko prerade, odnosno hlađenja mošta.

​Odlukom načelnika Općine Velika Ludina, Dražena Pavlovića, ponedjeljak, 02. rujna 2024. godine, proglašen je Danom žalosti na području Općine Velika Ludina povodom tragičnog stradavanja troje mještana s područja te općine.

Dojavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro policija je, kako su ranije priopćili, primila u petak oko 6.30 sati.

"Izlaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, dok na tijelima nisu uočene vanjske ozljede", naveli suu priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:45