SPREMAN ZA SVE

Policija ostala zatečena dok je ‘roštala‘ dom 75-godišnjeg umirovljenika, pogledajte što su sve pronašli

Iz PU sisačko moslavačke kažu da je umirovljenik na kraju kazneno prijavljen za nedozovljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja

Zaplijena oružja od umirovljenika

 Pu Sisačko-moslavačka/

Vremešnom umirovljeniku iz Gline na petak 13. doslovno je pao mrak na oči kada je shvatio da će mu policajci, temeljem sudskog naloga, "proroštati" stan. Jer u domu i drugim prostorijama koje koristi 75-godišnji Glinjanin policajci su pronašli te oduzeli uz potvrdu o oduzimanju tri puške, pištolj sa spremnikom, ručnu bombu i 984 komada raznog streljiva.

image

Zaplijena oružja od umirovljenika

Pu Sisačko-moslavačka/

Iz PU sisačko moslavačke kažu da je umirovljenik na kraju kazneno prijavljen za nedozovljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja te ujedno podsjećaju građane na dugovječnu akciju "Manje oružja, manje tragedija" koja je i dalje u tijeku te da svi koji posjeduju nedozvoljeno oružje ili oružje za koje nemaju dozvolu mogu predati to oružje policiji bez ikakvih sankcija.

image

Zaplijena oružja od umirovljenika

Pu Sisačko-moslavačka/

-Važno je napomenuti da su građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje dužni takvo oružje prijaviti najbližoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji radi predaje ili onesposobljavanja. Također je važno naglasiti da građani ubojita sredstva koja žele predati ne donose osobno u prostorije policije, kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome osobno ili putem telefona obavijeste policiju na broj 192 te će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na kućnu adresu ili dogovoreno mjesto s vozilom bez policijskih oznaka i preuzeti oružje - apeliraju iz sisačke policije.

image

Zaplijena oružja od umirovljenika

Pu Sisačko-moslavačka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 15:33