ZAVRŠENA ISTRAGA

POLICIJA SAZNALA TKO JE ZAPALIO VATRU KOJA JE USRED ŠIBENIKA IZAZVALA POŽAR Vatru su prvi primijetili poljski turisti iz obližnjeg apartmana...

 Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

Požar koji je proteklog petka izbio u Karlovačkoj ulici u središtu Šibenika, izazvala je 79-godišnja starica. Utvrđeno je to policijskim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanje. Protiv nje bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost opće opasnom radnjom i sredstvom.

Naime, utvrđen o je da je 79-godišnjakinja spaljujući drvenu i kartonsku ambalažu izazvala požar koji je zahvatio vanjski i unutarnji dio njezine kuće, te se potom vatra proširila na susjednu kuću u vlasništvu 61-godišnjakinje. Nastala materijalna šteta procijenjena je na više desetaka tisuća kuna.

Kako smo već izvijestili o ovom požaru, vatru su prvi primijetili poljski turisti iz obližnjeg apartmana i prvi je počeli gasiti. Brzom intervencijom pripadnika JVP- a grada Šibenika spriječeno je da se vatra proširi na više susjednih kuća i izazove daleko veću materijalnu štetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 04:22