TUŽNA VIJEST

Preminuo vozač Hitne pomoći kojem je pozlilo tijekom intervencije, kolege se opraštaju: ‘Bio je divan čovjek...‘

S obzirom da je bilo riječ o intervenciji u šumi, teren na koji su upućeni bio je zahtjevan, a preminuli vozač nosio je tešku opremu

Zlatko Kapac

 Facebook/hitna UŽivo 194/

Jučer je u poslijepodnevnim satima na intervenciji preminuo vozač Hitne pomoći Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije Zlatko Kapac (58).

Hitna pomoć intervenirala je u šumi na glinskom području u mjestu Mali Gradac, gdje prilikom izvlačenja drva šumskim traktorom došlo do nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 48-godišnji radnik, državljanin Bosne i Hercegovine, piše Sisak.info.

Tom prlikom vozaču Hitne pomoći je pozlilo te je preminuo. S obzirom da je bilo riječ o intervenciji u šumi, teren na koji su upućeni bio je zahtjevan, a preminuli vozač nosio je tešku opremu.

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije, a od Zlatka su se na društvenim mrežama oprostile brojne kolege.

"Jučer je tijekom intervencije u 58. godini iznenada preminuo naš kolega Zlatko Kapac, koji je radio kao vozač u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije. Ovim putem želimo izraziti sućut obitelji preminulog kolege i svim našim kolegicama i kolegama u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije", napisali su na Facebook stranici HITNA UŽIVO 194.

Ispod objave nanizali su se komentari sućuti:

"Divan čovjek. Mnogo puta je bio kod nas na intervenciji. Ljubazan,pažljiv i brižan. Iskrena sućut obitelji i kolegama."

"Nažalost, nije jedini od kolega koji nije doživio mirovinu. Sućut obitelji i prijateljima."

"Pokoj vječni, plemenit posao je radio, al nažalost takvi ljudi nemaju beneficije koje zaslužuju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. kolovoz 2024 09:05