BOCOM U GLAVU

Progovorio muškarac kojeg je Pahoki pretukao prije mjesec dana, dao je odgovor i na ključno pitanje

‘Kad se boca razbila, frknulo je staklo. Ne sjećam se ničega što se dogodilo u tih deset sekundi‘, kazao je Damir Kus

Krešimir Pahoki

 Damir Krajac/Cropix

Za medije je progovorio muškarac kojeg je prije mjesec dana napao ubojica iz Daruvara, Krešimir Pahoki. Kako za 24 sata opisuje Damir Kus, Pahoki ga je ozlijedio zbog čega je čak pet dana bio u bolnici.

Otkrio je i je li istina da mu je Pahoki prijetio pištoljem.

- Praktički ga znam od rata. Uvijek je bio agresivniji kad popije. Volio se hvalisati. Taj dan, iskreno, i ja sam bio nacvrcan. Radio sam. I onda sam sjeo kod trgovine popiti još pivu - kaže Kus.

S njima je bio i Pahoki koji je bio prilično neugodan.

- On je počeo nešto brusiti, a svaka treća rečenica mu je bila psovka. Svima može sve reći, ali njemu se nije smjelo ništa reći jer bi se odmah naljutio. I ja sam njemu nešto grubo odgovorio jer mi je bio pun kufer. I onda me bocom u glavu. Bocom od pive. Staklenom. Hvala Bogu, imao sam kapu pa mi nije šivana glava, samo sam imao kvržice. Ali imao sam izljev krvi u mozak. Prvi CT je pokazao izljev, drugi CT, nakon par dana je pokazao da se smirilo i povuklo. Ne smijem se fizički naprezati. Evo vidite, ovo, ovdje je staklo otišlo. Šest šavova - govori Kus i pokazuje desnu podlakticu s ožiljkom.

- Kad se boca razbila, frknulo je staklo. Kao da mi je nestala svijest na desetak sekundi. Ne sjećam se ničega što se dogodilo u tih deset sekundi. Netko je rekao da mi je stavio pištolj u usta. Ja sam na kraju izjavio da pištolja nije bilo tog dana. Inače nije mahao pištoljem. Nije spominjao naoružanje. Ne znam je li tajio taj pištolj kod kuće. U posljednje vrijeme mi nismo znali ima li oružje, to sam rekao i policiji. Kad se on skinuo iz vojske prije desetak godina, znao je mahati oružjem. Po trgovini je nosio nož i pištolj, to su svi vidjeli. To je bilo prije desetak godina.

Kus Pahokija nakon incidenta s bocom više nija vidio. Što se pucnjave u domu za starije i nemoćne tiče kaže kako mu je jako žao te kako je Pahoki mogao ubiti i njega, piše 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 04:38