POTRAGA ZA POČINITELJEM

Pucnjava u Maksimiru u ranu zoru: Propucan automobil 18-godišnje djevojke i stan 26-godišnjaka...

Počinitelj je ispalio nekoliko hitaca u predjelu vrata prtljažnika i krova Renaulta, a projektil ispaljen u prozor stana zabio se u strop u kuhinji

Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Nepoznata osoba u subotu rano ujutro hicima iz vatrenog oružja propucala je najprije osobni automobil u vlasništvu 18-godišnjakinje u Crnčićevoj ulici u Maksimiru, a zatim je pucala i u prozor stana koji je vlasništvo 26-godišnjaka u obližnjoj Kraljevićevoj ulici.

O tome je danas izvjestila Policijska uprava zagrebačka ne navodeći izravno da se radi o istom počinitelju. No, taj se zaključak nameće s obzirom da su se oba incidenta dogodila u kratkom vremenskom razmaku na praktično istoj lokaciji.

"Jučer, 20. srpnja oko 4.25 sati na Maksimiru, u Ulici Klementa Crnčića, uz stambeno-poslovnu zgradu nepoznati počinitelj je iz zaustavljenog nepoznatog osobnog automobila prišao osobnom automobilu marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 18-godišnjakinje te u predjelu vrata prtljažnika i krova automobila ispalio nekoliko hitaca najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stakla na vratima prtljažnika kao i krova automobila.

Nedugo zatim u obližnjoj ulici Miroslava Kraljevića, nepoznati je počinitelj u prozor na stanu vlasništvo 26-godišnjaka ispalio hitac najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stropa kuhinje", opisala je policija napominjući da je na mjestu događaja obavljen očevid. Materijalna šteta zasad nije utvrđena te slijedi kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 10:38