SVAĐA ZBOG ALFIJA

ŠEF PNUSKOK-a FIZIČKI NAPAO SUSJEDA? 'Ma šta vam je, udario mi je nogom malo štene, htio sam zaštititi psa pa sam ga odgurnuo'

Od susjeda smo doznali da je štenac toliko glasno zacijukao da su izišli na prozore vidjeti što se događa
 CROPIX

“Malo štene od 30-ak centimetara potrčalo je prema meni i zaletjelo mi se među noge kao čigra, ja sam već bio zagazio punom težinom i zgazio sam mu šapicu, a nosio sam klompe.

Onda je iz parka dotrčao Bertina i udario me otvorenim dlanom po oku, no nije me uspio pogoditi već me samo okrznuo.

Dvije verzije

No onda me je udario s druge strane bum i bum”, ispričao nam je čitatelj Goran Banović (57) koji tvrdi da ga je zbog sukoba s psom u petak oko 20.30 sati u parku na Knežiji po licu izudarao ravnatelj policijskog Uskoka Mario Bertina, njegov dugogodišnji susjed.

Banović je nazvao policiju a zatim su on i Bertina zajedno čekali dolazak policije. “Policija je došla i sastavila zapisnik, a rekli su mi da ako želim tužiti moram obaviti pregled, što sam i napravio”, dodao je.

Banović nam je također rekao da mu je Bertina zaprijetio dok su čekali policiju, rekavši mu da “nema pojma kakvu mu on štetu može nanijeti”, no dodao je da to nitko drugi nije čuo.

Bertina pak tvrdi da je priča potpuno drukčija.

Tvrdi da je Banović namjerno nogom udario maloga štenca, te da ga je htio ponovno šutnuti, no dotrčao je do njega i odgurno ga rukom.

Ne spori da su pale teške riječi, no decidiran je da nije udario Banovića te da mu nije prijetio.

“Ma šta vam je, pa nisam lud. Udario mi je nogom malo štene od 2 i pol mjeseca, htio sam zaštititi psa”, rekao nam je u dahu Bertina, koji je na kraju u rukama odnio ozlijeđenoga psića veterinaru gdje je ustanovljeno da je štencu ozlijeđena šapa.

Na pregledu je završio i Banović, ali kod oftalmologa, koji je ustanovio “manju povredu epitela kože ispod oka te blago nadraženje oka”.

Razmjena podataka

Što je točno bilo nije najjasnije, no od susjeda smo doznali da je štenac glasno zacijukao, toliko glasno da su izišli na prozore na vide što se događa.

Tada su, međutim, vidjeli jedino Banovića i Bertinu kako se svađaju, ali ne i udarce muškaraca.

Policija je potvrdila da je izišla na intervenciju zbog verbalnog sukoba muškaraca zbog psa. “Nije bilo svjedoka fizičkoga sukoba, obojica muškaraca imala su proturječne izjave te su razmijenili podatke radi eventualnih tužbi”, rekli su nam u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 12:51