UŠLA MU JE U GLAVU

Šibenska policija uhitila 42-godišnjeg državljanina Azerbejdžana koji je opsijedao upola mlađu djevojku

Policija je stranog držaljanina kazneno prijavila za nemetljivo ponašanje i predala ga uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku

ilustracija

 Cropix/

Punih sedam dana maltretirao je svojom pojavom 21-godišnju djevojku na širem šibenskom području pa je na kraju uhićen. Lisice na ruke policija je stavila 42-godišnjem državljaninu Azerbejdžana kojeg su na kraju kazneno prijavili za nametljivo ponašanje.

Kriminalisti su kroz istraživanje utvrdili da je dotičnu od 10. do 17. kolovoza u više navrata uspostavljao neželjeni kontakt sa dvostruko mlađom osobom. I to dok se nalazila na radnom mjestu pa je sve to iz dana u dan kod nje povećavalo osjećaj straha i nelagode.

- Nakon dovršenog istraživanja 42-godišnji osumnjičeni je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - kažu iz šibenske policije.

A obzirom da je strani državljanin u pitanju za njega će najvjerojatnije biti zatražen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela ali i kako ne bi ponovio kazneno djelo i došao u napast ponovno kontaktirati 21-godišnjakinju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. kolovoz 2024 11:45