USRED BIJELOG DANA

Skiper oko Hvara ludovao s brodom punim gostiju, kad ga je policija našla imali su što vidjeti... Bio je ‘nakrcan‘ kokainom

Utvrđeno je da je 24-godišnji muškarac koji je upravljao brodom isti napustio i odvezao se gliserom

Ilustrativna fotografija

 Božidar Vukičević/cropix/

Policijska uprava splitsko-dalmatinska jučer je oko 13:30 sati zaprimila dojavu o nekontroliranom kretanju broda koji prevozi goste te sumnjaju da je skiper vjerojatno pod utjecajem opojnog sredstva, piše Slobodna Dalmacija.

Policijski službenici po dojavi su krenuli u postupanje, na teren su izašli djelatnici PP Hvar, Postaje pomorske policije Split i Lučke kapetanije Hvar.

- Brod je pronađen kod otočića Galešnik. Utvrđeno je da je 24-godišnji muškarac koji je upravljao brodom isti napustio i odvezao se gliserom.

Policijski službenici su ga pronašli u uvali Stipanska gdje je utvrđeno da se nalazi u vidno alkoholiziranom stanju. Doveden je u službene prostorije i alkotestiran. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 0,91 g/kg, a provedenim testiranjem na prisutnost droga utvrđeno je da pozitivan na kokain.

Smješten je u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnih sredstva - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:23