UŽAS KOD KOPRIVNICE

Strašna tragedija na jezeru Šoderica, utopio se muškarac: Prijatelji priskočili u pomoć, ali nije mu bilo spasa

S društvom je u čamcu otišao prema otoku, gdje su se odlučili rashladiti. U jednom trenutku nesretnik je potonuo i više nije izronio

Policijski očevid na Šoderici

 Screenshot/YouTube

Strašna tragedija dogodila se u nedjelju poslijepodne na Šoderici, gdje se utopio jedan od kupača. Kako doznaje portal Podravski.hr, do tragedije je došlo na području Lazina, a stradao je Koprivničanac srednjih godina.

Prema prvim informacijama, s društvom je u čamcu otišao prema otoku, gdje su se odlučili rashladiti. U jednom trenutku nesretnik je potonuo i više nije izronio. Prijatelji su uskočili u pomoć i pronašli ga nakon nekoliko minuta, no spasa mu više nije bilo. Kažu da je bio dobar plivač, a sukladno tome smatraju da ga je izdalo srce.

Dojavu o utapanju dobili su i u PU koprivničko-križevačkoj, gdje su potvrdili da su njihovi djelatnici trenutačno na terenu, a više detalja znat će se naknadno. Na terenu je i hitna pomoć, čiji su djelatnici pokušali reanimirati muškarca, no bezuspješno.

Nažalost, Šoderica i Čingi Lingi gotovo svako ljeto uzmu jedan život od posljedica utapanja. Dubina tih jezera jako varira pa postoje mjesta gdje iz plićaka gotovo trenutno dolazi dubina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 20:08