TRAGEDIJA U SLAVONIJI

STRAVA KOD SLAVONSKOG BRODA Nepokretna žena četiri dana čekala smrt kraj tijela mrtvog supruga

Premda je obdukcija nad supružnicima završena jučer, još uvijek se službeno ne objavljuje uzrok smrti
Zagreb, 220309.Stalni klijent opljackao automat klub u Ilici.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar/CROPIX

SLOBODNICA - Premda je jučer tijekom dana završena obdukcija nad mrtvim tijelima supružnika iz Slobodnice, još uvijek se službeno ne potvrđuje uzrok njihove smrti, javlja Glas Slavonije.

Sedamdesetogodišnjeg mještanina Slobodnice i njegovu sedam godina mlađu suprugu, u obiteljskoj su kući u nedjelju poslijepodne pronašli susjedi. Bilo im je neobično što se nekoliko dana susjedi ne pojavljuju u dvorištu, ne izlazi dim iz dimnjaka niti se čuje upaljen televizor, što je bilo uobičajeno. Na poziv policije i liječnika, tijela su prevezena na Odjel patologije slavonskobrodske bolnice “Dr. Josip Benčević”, gdje je jučer obavljena obdukcija.

- Utvrđeno je da na tijelima nema tragova nasilja. Na muškarčevom tijelu nastupile su truležne promjene, mrtav je vjerojatno četiri dana i teško je utvrditi uzrok smrti, no u tijelu je nađen bajpas koji je možda zakazao. Ženi koja je umrla kasnije najvjerojatnije je popustilo srce, ali slijede toksikološka vještačenja, analiza krvi na alkohol, a moguća su i druga vještačenja, kazao je za Glas Slavonije zamjenik županijskog državnog odvjetnika Franjo Kopunić.

Prema pisanju Večernjeg lista, supruga je bila nepokretna, te je vjerojatno danima bespomoćno ležala kraj tijela preminulog supruga prije nego što je i sama umrla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:39