UZNEMIRUJUĆI PRIZORI

Stravična nesreća u Zagrebu, na stariju ženu s hodalicom naletio kamion, umrla u bolnici: ‘Vukao ju je po cesti‘

Starija žena prelazila je prometni kolnik na križanju Selske i Ozaljske
 Damjan Tadic/CROPIX

Velika lokva krvi, hodalica te niz drugih tragova na kotačima kamiona došli su u fokus ekipe za očevid nakon što se danas ujutro na zagrebačkoj Trešnjevci dogodila stravična prometna nesreća.

Točnije, na križanju Selske i Ozaljske u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile naletu kamiona na stariju žensku osobu koja je prelazila prometni kolnik u kobnom trenutku.

Kako je za RTL tijekom poslijepodneva potvrdio ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu, Davor Vagić, gospođa je preminula od posljedica prometne nesreće.

Iz PU zagrebačke kažu da su dojavu o nesreći zaprimili u 10.07 sati i da su u istoj sudjelovali teretno vozilo i pješakinja koja je potom promptno vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Sestre milosrdnice.

Vozač kamiona je podvrgnut alkotestu i nad njim se provodi istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti tragedije koja je zaprepastila prolaznike i od kojih su neki odmah pritekli i u pomoć.

Neki očevici kažu da je pješakinja prelazila kolnik daleko od obilježenog pješačkog prijelaza kada je na nju u kobnom trenutku naletio kamion. Za portal Net.hr, pak, očevici kažu da je stariju gospođu kamion nakon naleta i vukao po cesti.

Po dovršetku očevida i istraživanja bit će poznato tko se kretao nepropisno, a tko neoprezno.

image
Damjan Tadic/CROPIX
image
Damjan Tadic/CROPIX
image

Prometna nesreća na Trešnjevci

Damjan Tadic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 12:08