CURE DETALJI UŽASA

Susjedi čuli vriskove i zapomaganje: Na Korčuli nožem izbo partnericu (23) pa pobjegao s bebom

Mještani pričaju kako su posljednjih dana iz njihove kuće u Brni čuli svađe

Pokušaj ubojstva, ilustrativna fotografija

 Cropix/ilustracija/

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska danas je objavila izvješće kriminalističkog istraživanja o pokušaju teškog ubojstva žene u Brni na Korčuli. Ženu je u noći s nedjelje na ponedjeljak napao i teško njen izvanbračni suprug, a Dubrovački vjesnik doznaje detalje mučnog događaja.

Kako su im ispričali stanovnici Brne, male uvale na južnoj strani otoka nadomak Smokvici, pijani zlostavljač koji je pokušao ubiti svoju nevjenčanu suprugu je iz Splita, a navodno se radi o 29-godišnjem B.D. čiji su roditelji podrijetlom iz Smokvice. U Brni ljetuje svake godine.

Mještani pričaju kako su posljednjih dana iz njihove kuće u Brni čuli svađe te da je Splićanin redovno i svakodnevno maltretirao i zlostavljao svoju nevjenčanu 23-godišnju suprugu koja je rodom iz Vele Luke. U tom je zlostavljačkom paklu s njima i njihova malena beba.

Nedjelju je Splićanin proveo navodno na Prižbi s ekipom, a mještani tvrde kako je kuću u Brni usred noći došao pijan i drogiran, probudio partnericu i počeo je zlostavljati.

Susjedi kažu kako si iz kuće čuli zapomaganje i krikove mlade žene koja je nekim čudom uspjela pobjeći na rivu. Tamo je srela Smokvičanina koji joj je zvao policiju i pružio joj pomoć.

Djevojka navodno ima 16 šavova na licu od uboda nožem, veliku ranu ima i na vratu te na prstu, a krvarenje na licu je uspjela, dok je u panici bježala iz kuće, zaustaviti ručnikom koji je bio natopljen krvlju. Za to vrijeme, Splićanin je s bebom krenuo u Smokvicu gdje ga je kasnije uhitila policija. Mještani tvrde da je dijete fizički neozlijeđeno, no ne spominje se u policijskom izvješću.

Inače, 29-godišnji Splićanin je pomorac i za dva dana se navodno trebao ukrcati na brod.

Nožem pokušao ubiti 23-godišnjakinju

O hororu u Brni ranije se oglasila i PU dubrovačko-neretvanska.

Korčulanska policija prijavila je 29-godišnjaka koji se sumnjiči da je u ponedjeljak, oko 2 sata, u mjestu Brna nožem pokušao ubiti svoju 23-godišnju izvanbračnu partnericu.

Kako je izvijestila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, 29-godišnjak se nakon povratka iz noćnog izlaska, pod utjecajem alkohola, posvađao s izvanbračnom partnericom te joj je počeo prijetiti i udarati po tijelu.

Potom je, ističe policija, nožem nasrnuo na nju i zadao joj ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke.

Ozlijeđenoj ženi je liječnička pomoć pružena u zdravstvenoj ustanovi u Blatu gdje su joj okvalificirane teže tjelesne ozljede.

Osumnjičeni muškarac je uhićen nedugo nakon samog događaja te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za ubojstvo ženske osobe u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko- neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. srpanj 2024 23:40