CURE DETALJI

Svjedok horora u Daruvaru: ‘U trgovinu mi je utrčalo dvoje ljudi, jedan je imao metak. Napadač je ušao u kafić i naručio piće‘

U Domu za starije i nemoćne ubijeno je petero ljudi

Kafić u kojem je ubojica uhvaćen

 Moj Portal/

Petero ljudi ubijeno je u ponedjeljak u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i počeo pucati. Prema prvim informacijama, petero osoba je ubijeno na mjestu događaja, a još ih je nekoliko ozlijeđeno.

Mojportal dodaje da je ubojica nakon ubilačkog pohoda pobjegao, ali ga je policija uhitila u blizini jednog kafića.

"Utrčalo mi je dvoje djelatnika u trgovinu. Jedan je imao ozljedu oka, a drugi metak u prsnom košu", ispričao je za Dnevnik.hr djelatnik trgovine u kojoj je dvoje ranjenih djelatnika Doma za starije pobjeglo tražeći pomoć.

Ispričali su mu da je u dom došao čovjek i zapucao iz pištolja po korisnicima i djelatnicima.

Zaposlenik trgovine odmah je nazvao Hitnu pomoć, ali i policiju, jer su ozlijeđeni prepoznali ubojicu i vidjeli ga da je ušao u obližnji kafić. "Nazvao sam i policiju i rekao im gdje je ubojica. Navodno je sjeo i naručio piće, a pištolj je stavio na stol", rekao je za Dnevnik.hr zaposlenik trgovine.

Za ubojicu kaže da je u pedesetim godinama, da su ga poznavali u okolici, no da ne zna zbog čega je počinio ovaj strašan zločin.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, napadač je 1973. godište, inače bivši hrvatski branitelj. U Dom je upao s pištoljem, ubio je majku, štićenike Doma, ali i zaposlenike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 18:14