SMRT NA CESTI

TEŠKA NESREĆA Na A2 poginuo muškarac, policija zatvorila dionicu

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

ZAGREB - U sudaru dva automobila večeras je na autocesti A2 Zagreb-Macelj smrtno stradao muškarac, a zbog nesreće je zatvorena dionica autoceste između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Zaprešića.

U zagrebačkoj policiji se doznaje kako se nesreća dogodila u 18,38 sati te su u njoj sudjelovala dva osobna vozila, a poginuo je jedan muškarac.

I Hrvatski autoklub je javio da je zbog te prometne nesreće na šestom kilometru autoceste u smjeru Zaprešića za promet zatvorena dionica između čvorova Jankomir i Zaprešić.

Obilazak je preko aleje Bologna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:25