STRAVIČNI PRIZOR

Teška nesreća u Slavoniji, vozač kamiona zbog teških ozljeda glave hitno helikopterom prebačen u Zagreb

Automobil je od siline udarca završio u putnom jarku, a kamion je ostao prepriječen nasred ceste
 Goldy, čitatelj MojPortal.hr-a

Dvije su osobe teško stradale u prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto iza 15 sati u Končanici kod kućnog broja 385., piše MojPortal.hr.

image
Goldy, čitatelj MojPortal.hr-a

Nedugo nakon dojave o nesreći, građani Daruvara i okolnih mjesta čuli su sirene vozila Hitne pomoći, vatrogasaca i policije koji su hitno odjurili na mjesto događaja koje je izgledalo jezivo.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, na samom izlazu iz Končanice u smjeru Velikih Zdenaca, došlo je teškog sudara kamiona i osobnog vozila. Automobil je od siline udarca završio u putnom jarku, a kamion se okrenuo na bok i blokirao cijelu cestu.

Zbog prometne nesreće, dio ceste D-5 zatvoren je za promet te se vozila preusmjeravaju na obilazne pravce.

image
MojPortal.hr/Goldy

Kako doznaje MojPortal.hr, vozač kamiona je u sudaru zadobio teške ozljede glave te je hitno prebačen helikopterom za Zagreb. Helikopter je sletio u obližnje kućno dvorište, a čim su unesrećenog vozača prebacili u njega, odletio je za Zagreb.

U osobnom automobilu je, kako doznaje MojPortal, bio samo vozač koji je također ozlijeđen. On je hitno prebačen u bolnicu u Pakracu, a težina njegovih ozljeda još uvijek nije poznata, piše MojPortal.hr.

image
MojPortal.hr/Goldy
image
MojPortal.hr/Goldy
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 08:52