SMRT NA CESTAMA

Teška prometna nesreća kod Šibenika, poginula jedna osoba

U vezi prometne nesreće upoznat je Županijski državni odvjetnik, a promet se navedenoj dionici ceste odvija uz privremenu regulaciju

Ilustracija, policija

 Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

Satima je trajao policijski očevid na državnoj cesti D-33 kod nerazvrstane ceste Bilice-Tromilja nakon što je u 11.30 sati danas život izgubio muškarac.

Policija je utvrdila da je 33-godišnjak vozio auto zadarskih oznaka po nerazvrstanoj cesti te je dolaskom do križanja sa državnom cestom, a pri izlasku iz blagog zavoja, iz neutvrđenog razloga završio na suprotnom prometnom traku.

Uslijed toga je prednjim dijelom vozila udario u početak rubne zaštitne metalne odbojne ograde na šljunčanoj površini od koju se potom odbio te izletio s kolnika van u provaliju. Potom je došlo do višestrukog prevrtanja vozila te je vozač ispao iz automobila van.

- Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač automobila. Od unesrećenog su uzeti uzorci za analizu radi utvrđivanja prisutnosti alkohola i droge u organizmu, te slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku - kažu iz PU šibensko kninske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 10:20