TRAGEDIJA

Tužna vijest stiže iz Bjelovara: Preminula djevojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći quada

Podsjetimo, troje tinejdžera na quadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u zavoju su, uslijed prebrze vožnje zahvatili bankinu, sletjeli u putni jarak i udarili u obližnji betonski most

Bjelovar je pogodila još jedna tragedija

 Mojportal.hr

Djevojčica koja je nastradala u teškoj prometnoj nesreći s quadom koja se prošloga petka dogodila u Bulincu pored Bjelovara, podlegla je ozljedama, Moj portal.

Podsjetimo, troje tinejdžera na quadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u zavoju su, uslijed prebrze vožnje zahvatili bankinu, sletjeli u putni jarak i udarili u obližnji betonski most. Svi su zadobili teške ozljede glave, završili su u jedinici intenzivnog liječenja, a najkritičnije je prošla upravo suvozačica koja je danas preminula.

Bila u komi

Početkom tjedna iz Opće bolnice "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar doznali smo kako je ona i nakon nesreće odmah bila životno ugrožena, a nakon primitka u bolnicu, bila je na aparatu za disanje i u induciranoj komi.

Ostalo dvoje djece, rekli su nam iz bolnice, bilo je stabilno.

Kobna nesreća dogodila se prije točno sedam dana, prošloga petka, a sve ove dane, svi su se nadali kako će se djevojčica izvući. Na društvenim mrežama, širile su se poruke molitve da mladi život pronađe snage i izbori se.

Nažalost, to se ovoga puta nije dogodilo, zaključuje Moj portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 20:10