ISTRAGA U TIJEKU

U bolnici je umro napadač iz Tovarnika koji je zapalio dva požara i nasrnuo na policajca koji ga je upucao

Iz Nacionalne memorijalne bolnice "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru zaprimljena je obavijest kako je muškarac (napadač) preminuo
 /Cropix

Muškarac koji je u petak napao policajce u Tovarniku preminuo je danas u ranim jutarnjim satima. Naime, radi se o muškarcu koji je u petak navečer zapalio požar koji je zahvatio dvije obiteljske kuće u Tovarniku.

- Odmah po zaprimanju dojave na teren su upućeni policijski službenici kao i druge žurne službe. Za vrijeme postupanja došlo je do napada na policijske službenike, od strane muškarca koji se je zatekao na samom mjestu događaja. Prema prvim informacijama radi se o oštrom predmetu, najvjerojatnije nožu - rekli su iz policije.

Kako bi odbio napad, jedan policijski službenik bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču. Napadač i jedan policijski službenik su ozlijeđeni te im se liječnička pomoć pruža u zdravstvenoj ustanovi. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Iz Nacionalne memorijalne bolnice "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru zaprimljena je obavijest kako je muškarac (napadač) preminuo 7. rujna u ranim jutarnjim satima.

S obzirom na to da je policijski službenik prilikom postupanja prema osumnjičeniku uporabio vatreno oružje radi odbijanja istodobnog protupravnog napada na svoj život, glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputio je u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku Stručni tim policijskih službenika kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezane uz policijsko postupanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 11:14