JESTE LI GA VIDJELI?

U Kaštel Kambelovcu nestao 70-godišnjak: visok je, srednje građe, ima plave oči i sijedu kosu

Sa svoje adrese na kojoj boravi udaljio se u utorak i od tada mu se gubi trag te je obitelj obavijestila nadležne
Miro Kljaković-Gašpić
 Nestali.hr

Iz Kaštel Kambelovca je nestao 70-godišnji Miro Kljaković-Gašpić, objavila je PU splitsko-dalmatinska. Sa svoje adrese na kojoj boravi udaljio se u utorak i od tada mu se gubi trag te je obitelj obavijestila nadležne.

Visok je 184 centimetra i srednje tjelesne građe. Ima sijedu kosu, plave oči i ovalno lice. Otišao je s adrese u Ulici dr. Franje Tuđmana u Kaštelima.

Njegov nestanak obvjavljen je i na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Za njim tragaju i policijski službenici PU splitsko-dalmatinske te svima koji imaju informacije o nestanku ili lokaciji osobe da se jave na brojeve telefona 112 ili 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Jutros se na svom Facebooku oglasila kći Kljakovi-Gašpića.

- Do jutros nema nikakvih novih vijesti. Ako ste u šetnji kroz Kaštela, bilo uz obalu ili starom cestom, molim vas ako bilo šta vidite javite nam se. Dakle, tate nema od jučer u 8 ujutro, na sebi je imao crvenu jaknu, donji dio crne trenerke i crne Nike patike. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju javite se na 0917332626 (Jozica) ili policiji na 192, napisala je Domina Kljaković-Gašpić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 05:21