NAPADI NA STRANCE

U parku okrali Nepalca i prijetili mu oružjem pa uhićeni, na drugom kraju grada brutalno pretučen Indijac

Nakon događaja u podne policajci su priveli u policijsku postaju dvojicu mladića, a za napadačima na Indijca još tragaju

ilustracija

 

 Nikola Vilic/cropix/Cropix

Zahvaljujući brzoj reakciji zagrebačkih policajaca jučer točno u podne na Trgu kralja Petra Krešimira IV, uhićena su dvojica razbojnika koji su netom prije odradila oružano razbojništvo nad 37-godišnjim državljaninom Nepala. Orobljeni stranac, inače s reguliranim privremenim boravkom u RH, policiji je otkrio da su ga u parku napala dvojica nepoznatih počinitelja te mu uz prijetnju vatrenim oružjem ukrala dva mobitela i novac.

-Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura. Muškarci starosti 20 i 23 godina koji se dovode u svezu s događajem dovedeni su u službene prostorije na kriminalističkom istraživanju - rekli su iz PU zagrebačke.

U kasnim večernjim satima, pak, sinoć u Ulici Braće Domany na Srednjacima dvojica napadača su fizički napala 27-godišnjeg državljanina Indije. Nakon što su ga premlatili pobjegli su u noć, a nesretni je muškarac završio u KBC Sestre milosrdnice gdje su mu utvrdili teške tjelesne ozljede pa je hospitaliziran.

U tom slučaju se za počiniteljima još uvijek intenzivno traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 02:23