KOBNA CESTA

U sudaru slovenskog kombija i Daewooa dvoje mrtvih

Na dijelu ceste u blizini Dubrave Križovljanske sudarili su se vatrogasni kombi slovenskih registracija i osobni automobil. Nema informacija o poginulima
 Andrej Švoger/CROPIX

VARAŽDINMario Škrinjar ( 25 ) iz Brezja Dravskog i Roman Borak (20) iz Velikoga Lovrečana poginuli su, a Ivica Borak (22) iz V. Lovrečana i devet vatrogasaca ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6,30 sati u Brezju Dravskom, u blizini Dubrave Križovljanske.

Na ravnome dijelu magistralne ceste Varaždin-Dubrava Križovljanska sudarili su se vatrogasni kombi slovenskih registracija i osobni automobil Daewoo varaždinskih tablica.

Vozač u osobnom automobilu Škrinjar i njegov suputnik Roman Borak poginuli su na mjestu nesreće, dok je drugi suputnik prevezen u bolnicu i zbog teških ozljeda operiran. Na operaciji je i jedan vatrogasac dok su ostali nakon pregleda pušteni kući.

Nesreću je skrivio vozač Daewoa jer je prevelikom brzinom prešao na suprotnu stranu ceste i udario izravno u kombi DVD-a Hajdoše iz Slovenije. Do nesreće je došlo vjerojatno zbog nepažnjeni umora jer su se trojica mladića vraćala iz noćnog provoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:40