UŽAS KOD POPOVAČE

U vikendici pronađena tri mrtva muškarca, policija je stigla, ali bilo je kasno... Doznajemo što im je vjerojatno presudilo

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, priopćila je sisačko-moslavačka policija
 Damir Krajač/Cropix

U vikendici na području Velike Ludine, u blizini Popovače, jutros su pronađena tri beživotna tijela.

Policija je oko 6.30 sati zaprimila dojavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro.

image
Damir Krajač/Cropix

Izlaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, dok na tijelima nisu uočene vanjske ozljede.

image
Damir Krajač/Cropix

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, klet u kojoj su se nalazila trojica muškaraca nalazi se u vinogradu na području Vidrenjske kose, između Popovače i Velike Ludine.

image
Damir Krajač/Cropix

Preminuli trojac navodno je koristio suhi led za hlađenje najvjerojatnije bačvi pri čemu je došlo do isparavanja ugljikovog dioksida.

image
Damir Krajač/Cropix

Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

image
Damir Krajač/Cropix

Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

image
Damir Krajač/Cropix

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:10