ČUDAN SLUČAJ

Hibridni auto poznate tvrtke zaletio se u drvo i zapalio, vozač pobjegao? Policija ostala frapirana stvarima koje su našli...

Prema posljednjim informacijama muškarac je lakše ozlijeđen

požar auta

 /Jvp Zagreb

Pod nerazjašnjenim okolnostima rano jutros došlo je do prometne nesreće u zagrebačkoj ulici Gračanski ribnjak, točnije na šumskom dijelu na osami, nakon čega se automobil zapalio. Pritom je jedna osoba ozlijeđena te je završila u KB Dubrava na sanaciji ozljeda čija se kvalifikacija još uvijek čeka.

Kako doznajemo, oko 6.30 sati u nesreći je izgorio hibridni auto Toyota Prius u vlasništvu jedne poznate tvrtke.

Iz PU zagrebačke za Jutarnji kažu da su u 6.33 sati zaprimili dojavu da se u ulici Gračanski ribnjak dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo koje je udarilo u drvo i potom se zapalilo.

- Vatrogasci su ugasili požar, a vozač automobila je ozlijeđen te je prevezen u KB Dubrava. U tijeku je policijski očevid i utvrđivanje svih okolnosti događaja - dodaju iz zagrebačke policije.

Je li ozlijeđeni M.M. bio doista vozač koji je skrivio nesreću ili, pak, suvozač kako se u jednom trenutku na mjestu događaja moglo čuti te da je vozač pobjegao, biti će poznato nakon dovršenog istraživanja.

Prema posljednjim informacijama muškarac je lakše ozlijeđen, a je li prošao alkotest i kakve veze ima sa vozilom u kojem su, među stvarima uočeni sjekira i lažni pištolj igračka, nismo uspjeli doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 12:18